top of page

ŠKODA ENYAQ iV

Vă prezentăm noul ENYAQ iV, primul SUV 100%  electric ŠKODA. Stilul izbitor, interiorul spațios, materialele de înaltă calitate și cea mai recentă tehnologie sunt doar câteva dintre numeroasele sale atracții. Datorită conectivității sale de ultimă oră, a sistemelor de asistență pentru șofer de ultimă generație și a confortului excepțional, este perfect atât pentru traficul de oraș, cât și pentru traseele lungi.

SKODA ENYAQ FRONT INGRICOP

EXTERIOR

O trăsătură specifică SUV-urilor ŠKODA  este alură impunătoare și desginul elegant. ŠKODA ENYAQ iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii.

SKODA ENYAQ INTERIOR INGRICOP

INTERIOR

Interiorul complet nou și mult spațiu pentru pasageri. Finisajele de calitate superioară, numeroasele compartimente de depozitare și portbagajul care se ridică la standarde deja consacrate ale gamei ŠKODA sporesc confortului călătoriei tale. Cu o grijă sporită față de mediul incojurator, ŠKODA ENYAQ iV atrage atenția și prin materialele sustenabil folosite la fabrică sa.

SKODA ENYAQ ELECTRIC INGRICOP

PRIMUL SUV 100% ELECTRIC

Cu CITIGO iV am demonstrat deja că mobilitatea electrică este incitantă, iar cu ENYAQ ne extidem acum familia electrică. SUV-ul este construit pe platforma modulară dezvoltată special pentru autoturismele electrice și oferă tehnologie de ultima ora, funcția de încărcare rapidă a bateriei și o autonomie generoasă.

DETALII TEHNICE

109 - 195 kW

Performanță Maximă

220 - 425 Nm

        Cuplu Maxim

160 km/h

Viteză Maximă

      6.9 - 11.3 s

Accelerație 0 - 100 km/h

585 l

Capacitate Portbagaj

355 - 532 km

Autonomie

CAROSERIE / DERIVATE

SKODA ENYAQ 60 INGRICOP
SKODA ENYAQ 80X INGRICOP
SKODA ENYAQ 80 INGRICOP

ENYAQ 60

ENYAQ 80

ENYAQ 80x

bottom of page