top of page

Pregătită pentru a face față celor mai dure condiții, ŠKODA KODIAQ emană o reală forță majestoasă. Liniile sale precise dau formă limbajului de design rezervat de marca ŠKODA pentru SUVurile sale, ceea ce îi conferă modelului distincție, emoție, dar și un caracter atemporal. Fie că privim detaliile sau întregul automobil, forma și funcția sunt în perfectă armonie. KODIAQ este un atlet frumos, care îmbină caroseria sa robustă cu caracteristici off-road impresionante.

SKODA KODIAQ EXTERIOR INGRICOP

DESIGN PUTERNIC

 ŠKODA KODIAQ se face remarcată prin îmbinarea perfectă a liniilor elegante, cu muchiile dinamice și exteriorul robust. Astfel modelul devine inconfundabil și 
impresionează oriunde își face apariția

SKODA KODIAQ INTERIOIR INGRICOP

INTERIOR 

La interior atrag imediat atenția cele șapte locuri, plus spațiul generos din portbagaj. Desigur că și cei ce ocupă scaunele din față și locurile de pe prima bancheta se bucură în continuare de spațiul lor confortabil.

SKODA KODIAQ 4x4 INGRICOP

CAPABIL 4X4

De la un SUV de talie mare ne așteptăm la o performanță ridicată. Pe bună dreptate. Sistemul inteligent de tracțiune integrală, modul Off-road, asistentul pentru coborârea pantelor și garda la sol crescută va netezesc drumul acolo unde se termină asfaltul.

150 - 245 CP

Performanță Maximă

150 - 213 km/h

Viteză Maximă

835l

Capacitate Portbagaj

DETALII TEHNICE

250 - 400 Nm

        Cuplu Maxim

      7.6 - 10.0 s

Accelerație 0 - 100 km/h

4.5 - 6.2 l/100 km

          Consum Mixt 

CAROSERIE / DERIVATE

SKODA KODIAQ SPORTLINE INGRICOP

KODIAQ SPORTLINE

SKODA KODIAQ RS INGRICOP

KODIAQ RS

SKODA KODIAQ STYLE INGRICOP

KODIAQ STYLE

bottom of page