top of page

ŠKODA KAMIQ

KAMIQ întruchipează mix-ul perfect între robustețe și contururile dinamice, definite prin limbajul de design ŠKODA. Și este primul crossover al mărcii. Prin exteriorul său, KAMIQ își declară apartenența la familia ŠKODA și își exprimă totodată individualitatea. Astfel, KAMIQ dispune de caracteristici specifice SUV-urilor, precum garda la sol crescută și look-ul robust, pe care le combină cu caracterul practic al unei compacte de oraș

SKODA KAMIQ EXTERIOIR INGRICOP

Exterior

KAMIQ este SUV-ul urban ce îmbină avantajele specifice oferite de SUV-uri, cu designul inconfundabil al modelelor SKODA, marcat de forme dinamice și muchii clar definite. Este automobilul perfect pentru toți cei care își urmează propiul drum și nu se lasă purtați de curentul majorității fără identitate.

SKODA KAMIQ INTERIOIR INGRICOP

Interior

Puterea și atitudinea vin întotdeauna din interior. La fel se întâmplă și la KAMIQ, unde desginul interior atractiv se contopește armonios cu designul exterior, marcat de personalitatea sa puternică. Conceptul ergonomic al interiorului este impecabil, iar ocupanții sunt înconjurați de materiale de cea mai bună calitate. 

SKODA KAMIQ INGRICOP

Experiență Sportivă La Buton

SKODA KAMIQ este construită pe cea mai nouă platforma modulară (MQB) și poate fi astfel echipată cu tehnologii avansate. Cei care preferă să conducă dinamic, vor aprecia setările sport ale șasiului și amortizoarele ajustabile.

DETALII TEHNICE

66 - 110 kW

Performanță Maximă

160 - 250 Nm

        Cuplu Maxim

183 - 219 km/h

Viteză Maximă

      8.0 - 12.2 s

Accelerație 0 - 100 km/h

400 l

Capacitate Portbagaj

5.3 - 6.3 l/100 km

          Consum Mixt 

CAROSERIE / DERIVATE

SKODA KAMIQ AMBITION INGRICOP
SKODA KAMIQ STYLE INGRICOP
SKODA KAMIQ MONTE CARLO INGRICOP

KAMIQ AMBITION

KAMIQ STYLE

KAMIQ MONTE CARLO

bottom of page