top of page

ŠKODA SUPERB

Luxul nu înseamnă opulență și exces. Luxul însemnă a căuta și a cultiva ceea ce este cu adevărat important. Noua ŠKODA SUPERB este automobilul care întruchipează luxul, fără a îmbrățișa niciunul dintre clișeele uzuale. Cu un design sofisticat, tehnologii ce sporesc confortul și un caracter extraordinar de practic, acest autoturism impresionează prin ceea ce contează cu adevărat. SUPERB poate satisface chiar și cele mai diverse cerințe cu privire la design și dotări și este disponibil în versiuni unice, precum Laurin și Klement sau rafinatul SportLine și robustul Scout. Iată ce înseamnă Simply Clever. Iată ce înseamnă ŠKODA.

SKODA SUPERB FRONT INGRICOP

EXTERIOR

Eleganța întâlneşte echilibrul armonios, sub forma noului SUPERB. În partea din față, cu noua bară de protecție și cu grila nouă, farurile emană dinamism și hotărâre. Proiectoarele de ceață au fost, de asemenea, actualizate, căpătând un rol important în designul de ansamblu, suplimentar față de rolul funcțional.

SKODA SUPERB INTERIOIR INGRICOP

INTERIOR

Fiecare detaliu de la interior a fost dezvoltat cu gândul la amplificarea confortului dumneavoastră. Bucurați-vă de o senzație aparte de lux, datorită decorului atractiv, al tapițeriei rafinate, cusăturilor decorative elegante, detaliilor cromate și iluminării ambientale cu LED de la interior

SKODA SUPERB RS INGRICOP

LUXUL ÎNTÂLNEȘTE SPORTUL

De regulă, confortul nu merge mână în mână cu sportivitatea. Dar în cazul modelului ŠKODA SUPERB SPORTLINE, acestea se îmbină armonios și incitant, creând un look atractiv, datorită elementelor negre de la exterior sau, de pildă, a gărzii la sol coborâte și a interiorului sportiv, plus multe altele.

DETALII TEHNICE

110 - 206 kW

Performanță Maximă

250 - 400 Nm

        Cuplu Maxim

222 - 250 km/h

Viteză Maximă

      5.3 - 9.2 s

Accelerație 0 - 100 km/h

625 l

Capacitate Portbagaj

4.7 - 8.6 l/100 km

          Consum Mixt 

CAROSERIE / DERIVATE

SKODA SUPERB SILVER INGRICOP
SKODA SUPERB BLUE INGRICOP
SKODA SUPERB RED INGRICOP

SUPERB STYLE

SUPERB SPORTLINE

SUPERB L&K

SKODA SUPERB COMBI BLUE INGRICOP

SUPERB COMBI AMBITION

SKODA SUPERB COMBI YELLOW INGRICOP

SUPERB COMBI 
SPORTLINE

SKODA SUPERB COMBI ORANGE INGRICOP

SUPERB COMBI SCOUT

bottom of page