service-offers-8154624f0881936807962e03751f9bd9-fill-1135x315.jpg

SERVICII

ÎNTREȚINERE

SERVICII INGRICOP

RECEPȚIE DIRECTĂ

Un serviciu unic de diagnoză în prezența clientului, dedicat fiecărei mărci în parte și efectuată cu un echipament tehnic de vârf, menit să vă ofere din prima clipă siguranță. Noi vă oferim consultanță., dumneavoastră decideți!

SERVICII INGRICOP

SERVICE RAPID

Pentru că timpul tău este valoros, lucrările de complexitate medie sunt rezolvate cu maximă operativitate, cum ar fi: schimb ulei, plăcuțe frână, anvelope, test VAS.

SERVICII INGRICOP

INSPECȚII SERVICE/REVIZII

Pentru că mașină dumneavoastră să funcționeze in condiții optime, va așteptăm la service-ul INGRICOP pentru efectuarea reviziilor periodice. Este recomandat că aceste revizii să fie efectuate conform calendarului de service. 

SERVICII INGRICOP

STAȚIE ITP

Autorizată RAR este dotată cu echipamente de ultimă generație și asigură verificarea tehnică periodică a autoturismului dumneavoastră: verificarea nivelului de poluare, a siguranței rutiere, dotarea și categoria de folosință a autoturismului. Progamari la Mobil : +40 757 084 708

SERVICII INGRICOP

OFERTE DE SEZON

Verifică starea mașinii tale după fie care sezon. Dacă vrei să ai grijă de mașînă ta, prietenul tău cel mai bun de călătorie, adu-o la INGRICOP. 

SERVICII INGRICOP

SPĂLĂTORIE

Stația noastră de spălătorie auto utilizează exclusiv produse ecologice pentru înfrumusețarea mașinii dumneavoastră.

REPARAȚII 

SERVICII INGRICOP

REPARAȚII MECANICE/ ELECTRICE

Atelierul nostru de mecanică/electrică oferă servicii de întreținere, reparații pentru motoare, cutii de viteze manuale/automate, elemente ale sistemelor de rulare, suspensie, direcție, fânare, diagnosticare și remedierea defectelor electrice sau electornice.

SERVICII INGRICOP

TINICHIGERIE

În atelierul nostru de tinichigerie mașina dumneavoastră va fi readusă în starea originală. Efectuăm reparații de calitate superioară, cu garanție, piese originale la prețuri accesibile.

SERVICII INGRICOP

VOPSITORIE

În vopsitoria noastră ultramoderna utilizăm vopsele ecologice pe bază de apă. Personalul nostru calificat vă garantează lucrări de vopsitorie de calitate superioară cu garanție.

SERVICII ADIȚIONALE

SERVICII INGRICOP

SERVICIU TRACTĂRI

Non-stop pentru dumneavoastră! Mobilitate chiar și în caz de imobilizare. Apelează numărul 0730 508 343.

SERVICII INGRICOP

2 SERVICII UTILE PENTRU
OAMENII FOARTE OCUPAȚI

Pentru cazuri exceptionale vă oferim servicii precum: mașină la schimb și preluare/restituire autoturism la prețuri speciale.

SERVICII INGRICOP

BOUTIQUE ŠKODA

Pentru fiecare câte ceva! La noi găsiți oricând cele mai elegante accesorii la prețuri avantajoase.

PIESE AUTO

SERVICII INGRICOP

PIESE ORIGINALE

- sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc fiecărui model.

- respectă standardele tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al automobilelor de serie.

- sunt fiabile şi au o calitate ridicată.

- sunt compatibile cu materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.

- se potrivesc şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.

- menţin valoarea automobilului.

- au o durată de utilizare mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului. 

GARANȚIE SERVICE

SERVICII INGRICOP

GARANȚIE 

În concordanță cu specificațiile producătorului

- 4 ani garanție pentru autoturismele ŠKODA. Primii 2 ani sunt fără limită de km, iar pentru anii 3 și 4 garanţia are limita de 120.000 km parcurşi de la livrarea autoturismului
- 2 ani garanție pentru piese de schimb și accesorii originale ŠKODA
- 3 ani garanție pentru defectele de vopsire
- 12 ani garanție pentru coroziunea de la interior la exterior a caroseriei.
 

SERVICII INGRICOP

PIESE ECONOMICE

- au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii adaptate vârstei automobilului. 

- sunt piese originale şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii noştri.

- sunt disponibile în pachete cu preţuri interesante, ce includ şi manopera. De aceea, veţi şti încă de la început cât va costa reparaţia. 

- sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

SERVICII FINANCIARE

SERVICII INGRICOP

PORSCHE FINANCE GROUP

Prin Porsche Finance Group iti oferim transparenta, rapiditate si consultanta specializata….toate imbinate cu o experienta de peste 40 in domeniul finantarii auto.

IMG-20190120-WA0000.jpg