Gheorghe Doja, nr. 194/A, Tîrgu-Mureș
0365-40.49.92
0365-40.49.93

SERVICE

Service-ul autorizat

Convingerea noastră: calitatea maximă a service-ului trebuie să fie standard. Calitatea maximă a service-ului nu depinde doar de dotările de calitate înaltă, ci foarte mult și de calitățile echipei. Membrii echipei reprezintă piatra de temelie pentru calitate și fiabilitate. De aceea, ei sunt calificați ca experți în baza unor programe de calificare standardizate la nivel mondial.

Fiecare membru participă în mod regulat la programele de training și calificare, pe măsură ce ne îmbunătățim și ne dezvoltăm constant. Astfel putem asigura că echipa noastră își menține mereu nivelul de cunoștințe la nivelul progresului tehnic actual.

SERVICE RAPID

Lucrări de complexitate medie sunt rezolvate cu maximă operativitate, cum ar fi: schimb ulei, plăcuțe frână, anvelope, test VAS.

SERVICIU TRACTĂRI
Non-stop pentru dumneavoastră! Mobilitate chiar și în caz de imobilizare. Trebuie numai să apelați numărul 0720-01.91.01 și veți beneficia de ajutor prompt.
RECEPȚIE DIRECTĂ
Un serviciu unic de diagnoză în prezența clientului, dedicat fiecărei mărci în parte și efectuată cu un echipament tehnic de vârf, menit să vă ofere din prima clipă siguranță cî “sunteți pe mâini bune”. Noi vă oferim consultanță. Dumneavoastră decideți.
PROGRAMARE TELEFONICĂ
Termenul de programare pentru mașina dumneavoastră îl stabilim telefonic 0365-40.49.92. Piesele de schimb se livrează în timp util și așteptarea la recepție se reduce semnificativ, deoarece totul este pregătit!

STAȚIE ITP

Linia ITP acreditată RAR, dotată cu echipament de ultimă generație, asigură verificarea tehnică periodică a mașinii dumneavoastră. Cost ITP doar 120 RON.

FINANȚARE

Prin PORSCHE FINANCE GROUP vă oferim cele mai avantajoase oferte de finanțare.
TINICHIGERIE
În atelierul nostru de tinichigerie mașina dumneavoastră va fi readusă în starea originală. Efectuăm reparații de calitate superioară, cu garanție, piese originale, la prețuri accesibile.
VOPSITORIE
În vopsitoria noastră ultramoderna utilizăm vopsele ecologice pe bază de apă. Personalul nostru calificat vă garantează lucrări de vopsitorie de calitate superioară cu garanție.
SPĂLĂTORIE
Stația noastră de spălătorie auto utilizează exclusiv produse ecologice pentru înfrumusețarea mașinii dumneavoastră.
ANVELOPE
Informați-vă asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atât vara, cât și iarna să rulați în condiții de siguranță.
ACCESORII
Pentru fiecare câte ceva! La noi găsiți oricând articole din domeniile: siguranță, confort, sport, optică, îmbrăcăminte, antifurt și multe altele.