Gheorghe Doja, nr. 194/A, Tîrgu-Mureș
0365-40.49.92
0365-40.49.93

Ziua Familiei la ŠKODA

Walt Disney spunea:  ”cel mai important element al muncii noastre este familia, iar familia reprezintă piatra de temelie a întregii noastre afaceri”. Cu aceste cuvinte, D-na Rodica Baciu, Director Skoda Ingricop, ne- a întâmpinat la cea de-a doua ediție a Ziua Familiei, sâmbătă 19 mai 2018.

Cuvintele acestea sunt actuale si astăzi și sunt parte din realitatea de zi cu zi a familiei Skoda Ingricop. Mereu ne-am dorit să aducem în showroom-ul Skoda din Târgu-Mureș, atmosfera caldă și prietenoasă de ”acasă” și credem că am reușit să facem acest lucru, în cadrul evenimentului Ziua Familiei.

Frumosul eveniment, ne-a adus încă o dată, față în față, cu oameni dragi, cu suflete curate de copii și cu momente minunate petrecute împreună.

Ne-am strâns cu mic, cu mare și am dat frâu liber jocurilor, concursurilor cu premii și surprizelor de tot felul. Am avut o singură regulă: buna dispoziție! Complici și cei mai buni aliați ne-au fost și de această dată modelele de autoturisme Skoda, de la cel mai mic: Skoda Fabia, până la cel mai nou model, Skoda Karoq.

Fiind o marcă de familie, de altfel una dintre cele mai populare și îndrăgite mărci auto din România, ŠKODA a creat acest eveniment pentru a-și aduce și mai aproape publicul și iubitorii de cai putere.

Pe această cale am vrut să le arătăm clienților noștri că locul în care-și întâlnesc pentru prima dată mașina e unul la fel de primitor și plin de bucurie ca tot ce ține de modelele ŠKODA. Ne dorim să  simtă încredere și căldură, atunci când ne calcă pragul showroom-ului și să aibă certitudinea, că personalul care li se dedică este nu doar profesionist, ci sunt oameni care își doresc să înțeleagă cu adevărat nevoile unei familii și să țină cont de ele în recomandările lor.

Noi sperăm să creăm o legătură puternică în cadrul familiilor pe care le-am avut ca oaspeți, cei peste 90 de părinți și copii, și să transformăm acest eveniment intr-o tradiție.

A fost o zi nu doar despre bucuria în familie, ci și despre imaginație și explorare, pentru că Skoda Ingricop este un partener creativ, dedicat nevoilor clienților săi.

 

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați făcut onoarea de a fi impreună, la Ziua Familiei Skoda Ingricop.

 

Ne revedem și la anul.

Leave a reply