Gheorghe Doja, nr. 194/A, Tîrgu-Mureș
0365-40.49.92
0365-40.49.93

ŠKODA KODIAQ SCOUT

 

ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme.

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Experiența ŠKODA KODIAQ

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevărat all-rounder. Acesta oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. ŠKODA KODIAQ reprezintă toate punctele forte ale brandului – design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici „Simply Clever”.

Interior robust și puternic

Fotografiile subliniază faptul că ŠKODA și-a pus în aplicare linia de design modernă, clară și expresivă în interiorul noului SUV. În același timp, imaginile evidențiază standardele ridicate și fără compromisuri ale brand-ului în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea materialelor.

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniază standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplică în privinţa fabricației.

Funcționalitate și atractivitate

Exteriorul cu liniile tridimensionale oferă noului SUV o prezență inconfundabilă pe drum. Interiorul este, de asemenea, caracterizat prin linii clare și impresionează prin spațiul generos, alături de un aspect elegant.

PROGRAMĂRI TEST-DRIVE

Ați avut oportunitatea să o cunoașteți la Zilele Clientului Materom 2017. Acum aveți oportunitatea să o și testați. Vă invităm la un test-drive cu noua ŠKODA KODIAQ. Pentru programări ne puteți contacta la numărul de telefon 0757088100.