Gheorghe Doja, nr. 194/A, Tîrgu-Mureș
0365-40.49.92
0365-40.49.93

ŠKODA FABIA

Noua ŠKODA Fabia

La Paris a fost prezentată publicului pentru prima dată…

…Acum o admirăm pe străzile din România! Cel mai popular model din segmentul mașinilor de dimensiuni reduse – a treia generație Fabia stabilește noi standarde în termeni de precizie, spațiu, funcționalitate și grijă pentru mediul înconjurător. Un nou design cu un limbaj expresiv, emoțional. În plus, oferă sistem avansate de securitate, confort și infotainment.

Design

În dezvoltarea celei de-a treia generații Fabia am pus accent pe sportivitate și un look cu totul „proaspăt”. Rezultatul este o mașină tânără, fresh și modernă, ridicând standardele pentru segmentul ei.

Am proiectat inițial proporțiile mai ferme ale vehilculului. Noua Škoda Fabia este mai plată și mai mare ca modelul precedent, fiind mult mai stabilă pe drum. Am introdus muchii ascuțite, linii clari și elemente cristaline. Astfel, am obținut un contrast mai accentuat și un puternic joc de lumini și umbre. Toate acestea oferă mașinii un caracter aparte și încredere în sine.

Designer-șef ŠKODA, Jozef Kabaň

Noua Fabia – mai economică cu până la 17%

Motoare TSI complet noi

TSI este garanția pentru dinamică, performanță solidă și consum redus.

Sistemul Start-Stop și funcția de recuperare a energiei la frânare sunt caracteristici standard. Noi motoare pe benzina cu patru cilindri, cu injecție directă și norma EU6 de emisii de noxe. Motoarele TSI sunt proiectate pentru șoferii care doresc un motor flexibil în orice situație.

Noi motoare TDI

În cazul în care conduceți mii de kilometri pe an și consumul redus este extrem de important pentru dumneavoastră, atunci motoarele TDI sunt alegerea perfectă. Acest nou tip de motoare diesel cu trei cilindri, cu injecție common rail sunt disponibile cu variante de 90-105 CP. O putere impresionantă, consum redus de combustibil și suspensie excelentă.