Gheorghe Doja, nr. 194/A, Tîrgu-Mureș
0365-40.49.92
0365-40.49.93

Flote auto

Ofertă flotă auto

Ingricop poate oferi autoturisme SKODA cu prețuri speciale pentru clineții de flote care achiziționează mai multe unități în același an calendaristic.

Indiferent că reprezentați o companie sau sunteți un freelancer, la Ingricop vă consiliem să achiziționați mașina potrivită pentru a vă satisface nevoia de mobilitate.

Contactați-ne

De ce Skoda Octavia:

  • NIVEL RIDICAT DE CONFORT

Pentru a oferi o experiență de condus cât mai confortabilă, OCTAVIA este dotată cu mai multe sisteme1 de asistență. Aceste funcții ușurează condusul atât în traficul de zi cu zi, cât și în condiții de trafic mai neobișnuite.

  • DESIGN ATEMPORAL

OCTAVIA își afișează valoarea prin forme atractive, precizie și aspect elegant. Acestea pot fi îmbunătătțite și mai mult, prin: tehnologia Full-LED, cele aproximativ 50 de culori metalizate și uni disponibile, accesoriile originale Skoda.

  • NIVEL RIDICAT DE SIGURANȚĂ

Pentru a ajuta prevenirea accidenteșlor de muncă din trafic, este foarte important ca mașinile din pardul de vehicule să fie cât mai sigure posibil. În ceea ce privește siguranța, SKODA OCTAVIA Facelift va oferi și mai multe avantaje începând cu anul 2017: Front Assist funcție de protecție pentru pietoni, Blind Spot detect, Rear Traffic Alert, Trailer Assist, Assistent frânare (Manoeuvre Braking Assist).

A treia generație de SKODA OCTAVIA vă oferă siguranță fără compormisuri. Modelul compact liftback a câștigat cinci stele la testul de impact Euro NCAP din 2013, pentru funcțiile de siguranță exemplare.

 

RESPECTAREA POLITICILOR

  • MOTOARE CU EMISII SCĂZUTE DE CO2

În prezent SKODA OCTAVIA oferă 12 motorizări cu emisii CO2 sub 100g de CO2/km. Majoritatea motoarelor SKODA au emisii de sub 120 g de CO2/km.

  • MAȘINI ECOLOGICE

SKODA OCTAVIAG-TEC este alegerea ideală pentru companiile care gândesc ecologic. Vehiculul este echipat cu rezervor CNG de 97 de litri și cu un rezervor de benzină de 50 de litri, care permite o autonomie de 1330 de km fără alimentare. Modelul promite consum redus, dar și emisii CO2 scăzute.